Dames kapper

Dameskapper

Bij Huisman Coiffures kunt u terecht voor knippen, verven, krullen, stylen en meer. Bent u toe aan een nieuwe look en vraagt u zich af welk model goed bij u past? Onze ervaren stylisten adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. Zo creëren we uw perfecte kapsel!

Onze producten

Bij Huisman Coiffures werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten van Goldwell. Wij vinden het belangrijk dat uw haar ook na de knipbeurt verzorgd en gezond blijft. Daarom gebruiken wij Goldwell perfect hold. Deze haarlak is gemaakt om uw haar meer versterking te geven en het volume in uw coupe weer terug te laten komen. Vindt u dit net zo belangrijk als wij? De producten zijn aan te schaffen in onze zaak, zodat u optimaal plezier heeft van uw nieuwe kapsel!

Inspiratie voor haar

Bent u toe aan iets nieuws? Dan zijn er veel mooie nieuwe trends, waarvan er zeker een bij u past. Ga bijvoorbeeld voor een ‘pixie-cut’ waarbij het haar kort, maar vrouwelijk gestyled is. Of ga voor een mooie lange lob. Voor meer inspiratie kunt u altijd een van onze medewerkers aan de bel trekken.

Maak hier een online afspraak!