Herenkapper

Herenkapper

Strak, nonchalant of klassiek, de keuze is enorm! Bij Huisman Coiffures beseffen wij dat het kiezen van een geschikt kapsel best lastig kan zijn. Wij helpen u hier graag mee verder! Door persoonlijke advies te geven en uw wensen te bespreken, maken wij uw kappersbezoek zo leuk mogelijk.

De beste producten voor u

Wij vinden het belangrijk dat u lang plezier heeft van uw haar en daarom werken wij met de beste producten. Heeft u last van dunner wordend haar? Dan gebruiken wij Goldwell Thickening om uw haar weer kracht te geven. Heeft u last van roos op uw hoofdhuid? Dan hebben wij bij Huisman Coiffures de juiste shampoo om uw hoofdhuid weer in balans te brengen. Wilt u langer plezier hebben van deze shampoos? De producten van Goldwell zijn aan te schaffen in de salon. Zo heeft u er ook thuis profijt van!

Comfortabel kappersbezoek

Bent u op zoek naar een kapper die naar u luistert en advies geeft? Dan bent u bij Huisman Coiffures aan het juiste adres. De salon is ingericht om u van alle gemakken te voorzien. Zo hoeft u zich nergens druk over te maken tijdens de knipbeurt! Klinkt dit als muziek in de oren? Maak dan vandaag nog een afspraak en neem plaats in één van onze kappersstoelen.

Maak hier een online afspraak!