Kinderkapper

Kinderkapper

Bij Huisman Coiffures nemen we de tijd voor de kinderen. Er is WiFi aanwezig in de zaak, zodat de kinderen een filmpje kunnen kijken of een spelletje kunnen spelen tijdens het knippen. Wij knippen bij Huisman Coiffures zo, dat u lang kunt genieten van de frisse look van uw kind! Dit, zodat u zoveel mogelijk tijd bespaart in de hectiek van de dag.

Geduld en aandacht

Een goede kinderkapper kan een wereld van verschil maken voor u en uw kind. Wij hebben ervaring met het knippen van kinderen en weten dat een kind extra aandacht vergt. Is uw zoon of dochter bang voor de kapper of is hij of zij gek op bewegen? Bij Huisman Coiffures houden wij rekening met de wensen van ouders en kinderen en zorgen wij voor afleiding. Wij hebben aandacht voor uw kind en zorgen dat jullie beiden met een goed gevoel de salon verlaten.

Verschillende stijlen

Er is tegenwoordig een enorme variatie op het gebied van kinderkapsels. Bij Huisman Coiffures zijn wij bekend met alle trends van nu. Wilt uw kind eens wat anders proberen, maar niet helemaal uit zijn of haar comfortzone stappen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een strakke- of schuin afgeknipte bob. Houden jullie van een stoere look? Dan is een korte, opgeschoren coupe een goede optie.

Afspraak maken

Krijgt u al zin om het haar van uw kind weer een opfrisser te geven? Maak dan snel en gemakkelijk een afspraak via onze site. Heeft u de voorkeur om even te bellen? Dan kunt ons ook telefonisch bereiken (050- 525 03 28). Wij kijken uit naar uw bezoek!

Maak hier een online afspraak!