Knippen en stylen

Nooit meer last van dode punten of droog haar. Bij Huisman Coiffures kunt u ervan op aan dat onze kappers alles op alles zetten om uw haar tot een perfecte coupe te knippen. Wij zijn van mening dat uw haar een versterking is van uw karakter. Om deze reden luisteren wij altijd goed naar uw voorkeuren en komen we gezamenlijk tot een passend kapsel.

Ervaren knippers

Wij vinden dat iedereen een fantastische coupe verdient, geen enkele uitzondering mogelijk. Daarom volgen onze medewerkers regelmatig trainingen om u een foutloos resultaat te bieden. Met onze passie voor haar en styling bent u verzekerd van succes.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Stap dan gerust de salon binnen of neem contact met ons op!

Klantenkaart

Wij vinden onze klanten het allerbelangrijkste. Wij doen dan ook graag iets terug voor onze klanten! Daarom hanteren wij een klantenkaart, waardoor u profiteert van vele voordelen. U krijgt bijvoorbeeld toegang tot de verloting van een verrassing. Heeft u de pas ontvangen? Dan begint u direct met sparen: de eerste 10 spaarpunten zijn een cadeautje van ons. Als kers op de taart krijgt u ook nog eens een leuke attentie op uw verjaardag. Nieuwsgierig naar alle voordelen? Meer informatie over de klantenkaart staat op onze site.

Maak hier een online afspraak!