Home » Haarmode

Volledige haarverzorging

Huisman Coiffures biedt volledige service op het gebied van haarverzorging. Bij ons kan iedereen terecht. We zijn getraind in het knippen van dames, heren en kinderen. Samen met u gaan we op zoek naar een kapsel dat perfect bij u past. Voor een goed passend advies kunt u bij Huisman Coiffures terecht.

Onze diensten

Wilt u de puntjes laten knippen of gaat u voor een compleet nieuw kapsel? Bij Huisman Coiffures bent u aan het juiste adres. Onze specialisten zijn de op hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en volgen diverse trainingen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

In onze salon kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Naast het knippen van uw haar, kunt u ook bij ons terecht voor o.a. het haar kleuren / highlights en permanent. Wij zorgen ervoor dat u stralend de deur uit gaat.

Huisman Coiffures is een veelzijdige kapper met kennis en passie voor het vak! Maak hier uw afspraak.

Openingstijden: Huisman Coiffures
Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.30 - 15.00
Zondag Gesloten

Haarmode

Dameskapper

Herenkapper

Kinderkapper

Verven / Highlights

Maak een afspraak!

Op dit moment werken wij altijd op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 050-5250328 (tussen 8:30 – 18:00 uur) of mailen naar: info@huismancoiffures.nl. i.v.m. drukte en personeelstekort raden wij u aan om tijdig een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Ons geweldige team staat klaar om u te helpen.