Home » Haarmode » Kinderkapper

Kinderkapper

Een goede kinderkapper kan een wereld van verschil maken voor u en uw kind. Wij hebben jarenlange ervaring met het knippen van kinderen en weten dat een kind extra aandacht vergt. Bij Huisman Coiffures nemen we dan ook de tijd voor kinderen.

De styling van het haar

Er is tegenwoordig een enorme variatie op het gebied van kinderkapsels. Bij Huisman Coiffures zijn wij bekend met alle trends van het moment. Samen zorgen wij ervoor dat u lang kunt genieten van de frisse look van uw kind!

Ervaar het gemak zelf!

In de salon maken wij gebruikt van producten van het merk Goldwell voor de styling van het haar van uw kind. Wilt u zelf ook snel en makkelijk de haren van uw kind kunnen stijlen vanuit huis? Zonder dat het veel tijd en moeite kost? In de salon kunt u de producten van Goldwell aanschaffen voor thuisgebruikt. Wij adviseren u graag welke producten het beste bij u en uw kind passen.

Geduld en aandacht

Is uw zoon of dochter bang voor de kapper of is hij of zij gek op bewegen? Bij Huisman Coiffures hebben we geduld en aandacht voor uw kind. Ook is er WiFi aanwezig in de zaak, zodat de kinderen een filmpje kunnen kijken of een spelletje kunnen spelen tijdens het knippen. Zo zullen ze zich niet te vervelen. We houden rekening met de wensen en behoeften van zowel ouder als kind en zorgen ervoor dat jullie tevreden de deur uitstappen.

Afspraak maken?

Op zoek naar een kapper die geduld heeft en tijd neemt voor uw kind? Maak dan snel en gemakkelijk een afspraak via onze site. Heeft u de voorkeur om even te bellen? Dan kunt ons ook telefonisch bereiken (050- 525 03 28). Wij kijken uit naar uw bezoek!

Openingstijden: Huisman Coiffures
Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.30 - 15.00
Zondag Gesloten

Maak een afspraak!

Op dit moment werken wij altijd op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 050-5250328 (tussen 8:30 – 18:00 uur) of mailen naar: info@huismancoiffures.nl. i.v.m. drukte en personeelstekort raden wij u aan om tijdig een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Ons geweldige team staat klaar om u te helpen.