Home » Haarmode » Dameskapper

Uw dameskapper

Bij Huisman Coiffures kunt u terecht voor knippen, verven / highlights, krullen, stylen en meer. Bent u toe aan een nieuwe look en vraagt u zich af welk model goed bij u past? Onze ervaren stylisten adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. Zo creëren we uw perfecte kapsel!

Onze producten

Bij Huisman Coiffures werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten van het merk Goldwell. Wij vinden het belangrijk dat uw haar ook na de knipbeurt verzorgd en gezond blijft. Daarom gebruiken wij Goldwell perfect hold haarlak. Deze haarlak is gemaakt om uw haar meer versterking te geven en het volume in uw coupe weer terug te laten komen. Vindt u dit net zo belangrijk als wij? De producten zijn aan te schaffen in onze zaak, zodat u ook thuis optimaal plezier heeft van uw nieuwe kapsel!

Inspiratie voor uw haar

Bent u toe aan iets nieuws? Dan zijn er veel mooie nieuwe trends, waarvan er zeker een bij u past. Ga bijvoorbeeld voor een mooie lange bob of voor stijlvolle ‘curtain bangs’. Voor meer inspiratie kunt u altijd bij een van onze specialisten terecht. U bent van harte welkom bij ons in de salon.

Openingstijden: Huisman Coiffures
Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.30 - 15.00
Zondag Gesloten

Maak een afspraak!

Op dit moment werken wij altijd op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 050-5250328 (tussen 8:30 – 18:00 uur) of mailen naar: info@huismancoiffures.nl. i.v.m. drukte en personeelstekort raden wij u aan om tijdig een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Ons geweldige team staat klaar om u te helpen.