Home » Nagelsalon » Onze behandelingen

Onze behandelingen

Binnen de salon bieden wij verschillende behandelingen aan op het gebied van hand en nagelverzorging. Wij adviseren u graag over de behandeling die bij u past. Mocht u zelf een voorbeeld hebben dan kunnen wij dit ook voor u realiseren. Voor meer informatie over de behandelingen neem contact met ons op!

Gellak op eigen nagels

Gellak is een lak die zorgt voor versteviging van de nagels. Dit blijft tussen de 2-4 weken op de nagels zitten en zorgt voor een langdurige, onbeschadigde kleur. De gellak wordt eenvoudig, net als nagellak aangebracht, maar wordt uitgehard onder een led/uv lamp. U krijgt eerst een base coat op de eigen nagels aangebracht om deze te beschermen. Daarna wordt de gellak zelf aangebracht en afhankelijk van de dekking van de kleur, kijken we hoeveel lagen deze nodig heeft. Als laatst wordt er nog een topcoat aangebracht. Dit zorgt voor bescherming van de gellak en voor een mooie afwerking. Deze kan glans, glitter of zelfs matt zijn. Naast gellak is het ook nog mogelijk om uw nagels te laten pimpen met nail art. Pimp uw nagels met bijvoorbeeld met steentjes, glitters of folie.

Gellak plus versteviging op eigen nagels

Ook kunnen wij uw eigen nagels verstevigen met een behandeling. Dit zorgt ervoor dat de nagels minder snel breken en langer kunnen groeien. Hier overheen kan dan weer een gellak naar keuze worden aangebracht (dit is natuurlijk niet verplicht). Het verstevigen doen wij met rubber base met een verstevigende werking. Na loop van tijd zul je dan ook merken dat ze nagels hierdoor beter groeien en niet meer afbreken.

Verlenging + gellak

Voor verleningen wordt er gebruik gemaakt van acrylgel. Acrylgel is nog redelijk nieuw op de markt, maar is in korte tijd enorm populair geworden binnen de nagelindustrie. Het wordt gebruikt om de nagels te versterken en/of te verlengen. Acrylgel is steviger dan gel en flexibeler dan acryl. De acrylgel is beschikbaar in verschillende kleuren. Hier kan uiteraard tegen betaling ook een gellak overheen worden aangebracht. Daarnaast kunt u ook kiezen voor extra nail art of bijvoorbeeld Babyboom of French inlay. Heeft u zelf een specifieke wens? Dat kan natuurlijk ook!

Babyboom

Bij Babyboom wordt er gebruik gemaakt van twee verschillende kleuren acrylgel, namelijk wit en roze. Baby boom nagels hebben een natuurlijke uitstraling en kan op de eigen nagels worden aangebracht, maar ook met een verlenging.

French inlay

Bij een French inlay worden de nagels verlengt en wordt de tip van de nagels gekleurd. Dit wordt veelal gedaan met een roze nagelbed en witte tips, maar kan natuurlijk ook in andere kleuren. French inlay kan niet op de eigen nagels worden aangebracht, dit kan alleen met een verlenging.

Manicure

Bij een manicure zorgen we ervoor dat uw nagels er weer helemaal mooi en fris uitzien. Dit doen we niet alleen door de nagels te vijlen. Het is een complete behandeling voor de handen en nagels, waarbij we naast het vijlen van de nagels de nagels polijsten en de nagelriemen behandelen. Tijdens de behandeling komen de handen tot rust en daarnaast zien ze er ook nog eens verzorgd en mooi uit!

Heeft u vragen over een van onze behandelingen? Of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Merken die we gebruiken in de salon

In de salon maken wij uitsluitend gebruik van het merk Diva. Diva is marktleider in het gellak en gel polish segment. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, goed gepigmenteerd en makkelijk aan te brengen. Om ervoor te zorgen dat de nagels van goede kwaliteit zijn en lang mooi blijven maken we dan ook uitsluitend gebruik van kwalitatieve producten van Diva.

}

Openingstijden

Openingstijden: Huisman Coiffures
Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.30 - 15.00
Zondag Gesloten

Maak een afspraak!

Op dit moment werken wij altijd op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 050-5250328 (tussen 8:30 – 18:00 uur) of mailen naar: info@huismancoiffures.nl. i.v.m. drukte en personeelstekort raden wij u aan om tijdig een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Ons geweldige team staat klaar om u te helpen.