Home » Onze kapsalon

Onze kapsalon

Bij Huisman Coiffures streven wij altijd naar een gezellige sfeer in de zaak. Vindt u het spannend om uw haar uit handen te geven? Dan kunt u bij Huisman Coiffures met een gerust hart plaatsnemen op de stoel. Wij luisteren naar uw wensen en geven een passend advies.

Onze haarspecialisten

Ons team bestaat uit tien gedreven stylisten. Zij adviseren u graag, zodat u met een glimlach de deur uit gaat. Onze stylisten volgen voortdurend cursussen om dit doel te bereiken. U kunt bij ons terecht voor een klassieke coupe, maar wij houden ook van uitdaging! Uzelf verwennen met een haarstyle van deze tijd? Dan bent u bij Huisman Coiffures aan het juiste adres.

De bereikbaarheid van Huisman Coiffures

Ons moderne pand, gelegen in de buurt Corpus den Hoorn, is gevestigd aan Overwinningsplein 111/113 Groningen. Bij het Overwinningsplein is een royale parkeerplaats aanwezig, zodat u snel en makkelijk uw auto kwijt kunt.

Samenwerking met Haarwensen

Heeft u lange lokken waar u vanaf wilt? Doneer het dan aan Haarwensen! Huisman Coiffures werkt samen met deze liefdevolle organisatie. Jaarlijks verliezen 500 jonge kinderen hun haar door chemotherapie of andere oorzaken. Door uw haar te doneren kunt u het zelfvertrouwen van een kind weer teruggeven en ze voorzien van prachtige kwalitatieve haarwerken. Is dat niet fantastisch? Lees hier meer!

Een afspraak maken

Bent u toe aan een nieuw kapsel of wilt u alleen bijpunten? Plan een bezoek aan Huisman Coiffures. Maak hier een afspraak om uzelf te verwennen met een prachtig kapsel, verzorgd door onze professionals.

Openingstijden: Huisman Coiffures
Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.30 - 15.00
Zondag Gesloten

Maak een afspraak!

Op dit moment werken wij altijd op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 050-5250328 (tussen 8:30 – 18:00 uur) of mailen naar: info@huismancoiffures.nl. i.v.m. drukte en personeelstekort raden wij u aan om tijdig een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Ons geweldige team staat klaar om u te helpen.