Home » Haarmode » Verven / Highlights

Haar laten verven / highlights

Ben jij op zoek naar een specialist om je haar te laten verven of highlights te laten zetten? De specialisten van Huisman Coiffures weten wat ze moeten doen om u een kleurrijke service te bieden. Onze specialisten kijken graag met u mee welke kleur het beste bij u past en hoe we dit het beste bij u aanbrengen

Het gemak van de kapper

Zonder goede kennis van kleuren en technieken is de kans op mislukking redelijk groot. Bij Huisman Coiffures beschikken we over de theoretische kennis en vaardigheden om uw haar juist te verven. We creëren een nieuwe kleur, op basis van uw smaak en wat mogelijk is voor uw haartype. Wij weten wat bij uw type haar past en kunnen op maat gemaakt advies geven. Samen zorgen we voor het perfecte resultaat!

Gezond haar

Er bestaat een kans op beschadiging wanneer u uw haar verft. Daarom gebruiken wij producten van het merk Goldwell om de haarschubben te herstellen en uw haar te beschermen. Dit alles om uw haar gezond te houden en tegelijkertijd het plezier van de gekleurde coupe te bieden. Streeft u ook naar gezonde en glanzende haren? De producten van Goldwell zijn aan te schaffen in de salon. Zo heeft u er thuis ook profijt van. Wij leggen graag in geuren en kleuren uit waarom u bij ons aan het juiste adres bent!

Online een afspraak maken!

Neemt u binnenkort plaats in de comfortabele kappersstoelen van Huisman Coiffures? Dan zorgen wij dat uw haar weer gaat stralen, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak online een afspraak. U kunt ook even bellen (050- 525 0328) of mailen naar Huisman Coiffures. Wij horen graag van u!

Openingstijden: Huisman Coiffures
Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.30 - 15.00
Zondag Gesloten

Maak een afspraak!

Op dit moment werken wij altijd op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 050-5250328 (tussen 8:30 – 18:00 uur) of mailen naar: info@huismancoiffures.nl. i.v.m. drukte en personeelstekort raden wij u aan om tijdig een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Ons geweldige team staat klaar om u te helpen.