Home » Klantenkaart

Klantenkaart

Huisman Coiffures is blij met u als trouwe klant. Daar doen we graag iets voor terug! Bij iedere besteding ontvangt u spaarpunten die veel voordeel opleveren.

Hoe krijgt u saldo op uw klantenkaart?

Voor het in bezit krijgen van de klantenpas vragen wij een bedrag van €2,50. U ontvangt hiervoor direct 10 punten op uw pas! Bij iedere bestede €1,- ontvangt u 1 spaarpunt. Als u het inschrijfformulier invult, kunnen wij bij verlies of diefstal uw pas blokkeren en uw oude tegoed overzetten op een nieuwe pas. Een nieuwe pas kost €2,-. Uw gegevens worden alleen gebruikt door Huisman Coiffures en met als enig doel u te informeren over aanbiedingen voor pashouders en nieuws uit ons bedrijf. De gespaarde punten zijn niet inwisselbaar voor contact geld. Er kunnen alleen punten bijgeschreven worden indien u de pas bij u heeft.

Uw voordeel:

  • Ieder kwartaal verloting van een verrassing onder pashouders.
  • Een leuke attentie op uw verjaardag.
  • U ontvangt direct 10 punten op uw pas!
Openingstijden: Huisman Coiffures
Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.30 - 15.00
Zondag Gesloten

Bekijk hier uw saldo

Maak een afspraak!

Op dit moment werken wij altijd op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 050-5250328 (tussen 8:30 – 18:00 uur) of mailen naar: info@huismancoiffures.nl. i.v.m. drukte en personeelstekort raden wij u aan om tijdig een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Ons geweldige team staat klaar om u te helpen.