Home » Haarmode » Herenkapper

De herenkapper in Groningen

Strak, nonchalant of klassiek, de keuze in herenkapsels is enorm! Bij Huisman Coiffures beseffen we dat het kiezen van een geschikt kapsel best lastig kan zijn. Wij helpen u hier daarom graag bij! Door persoonlijk advies te geven en uw wensen te bespreken, vinden we samen het kapsel dat bij u past.

De Beste producten voor u

Wij vinden het belangrijk dat u lang plezier heeft van uw haar en werken daarom alleen met de beste producten. Zo gebruiken we gebruiken producten van het merk Goldwell. Dit merk heeft voor elk haartype een aansluitend product. Heeft u bijvoorbeeld last van dunner wordend haar? Dan gebruiken wij Goldwell Thickening om uw haar weer kracht te geven. Heeft u last van roos op uw hoofdhuid? Dan gebruiken we bij Huisman Coiffures de juiste shampoo om uw hoofdhuid weer in balans te brengen.

Op basis van uw haartype en wensen adviseren we wat het beste bij u past. Wilt u ook thuis de kracht van onze producten ervaren? De producten van Goldwell zijn aan te schaffen in de salon. Zo heeft u er thuis ook profijt van!

Comfortabel kappersbezoek

Wij vinden het belangrijk dat u lang plezier heeft van uw haar en daarom werken wij met de beste producten. Heeft u last van dunner wordend haar? Dan gebruiken wij Goldwell Thickening om uw haar weer kracht te geven. Heeft u last van roos op uw hoofdhuid? Dan hebben wij bij Huisman Coiffures de juiste shampoo om uw hoofdhuid weer in balans te brengen. Wilt u langer plezier hebben van deze shampoos? De producten van Goldwell zijn aan te schaffen in de salon. Zo heeft u er ook thuis profijt van!

Openingstijden: Huisman Coiffures
Maandag Gesloten
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.30 - 15.00
Zondag Gesloten

Maak een afspraak!

Op dit moment werken wij altijd op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 050-5250328 (tussen 8:30 – 18:00 uur) of mailen naar: info@huismancoiffures.nl. i.v.m. drukte en personeelstekort raden wij u aan om tijdig een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Ons geweldige team staat klaar om u te helpen.