Verven

Verven

Er zijn allerlei redenen waarom iemand soms toe is aan een andere haarkleur. De specialisten van Huisman Coiffures weten wat ze moeten doen om u een kleurrijke service te bieden.

Het gemak van de kapper

Zonder goede kennis van kleuren en technieken is de kans op mislukking redelijk groot. Bij Huisman Coiffures creëren we een nieuwe kleur, op basis van uw smaak en onze technieken. Wij weten wat bij uw type haar past en kunnen op maat gemaakt advies geven, gegarandeerd succes!

Gezond haar

Er bestaat een kans op beschadiging wanneer u uw haar verft. Daarom gebruiken wij producten van Goldwell om de haarschubben te herstellen en uw haar te beschermen. Dit alles om uw haar gezond te houden en tegelijkertijd het plezier van de gekleurde coupe te bieden. Streeft u ook naar gezonde en glanzende haren? Wij leggen graag in geuren en kleuren uit waarom u bij ons aan het juiste adres bent!

Online een afspraak maken

Neemt u binnenkort plaats in de comfortabele kappersstoelen van Huisman Coiffures? Dan zorgen wij dat uw haar weer gaat stralen, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u met één klik op de knop online reserveren. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u ook even bellen (050- 525 0328) of mailen naar Huisman Coiffures. Wij horen graag van u!

Maak hier een online afspraak!