Kapper voor gelegenheden

Kapper voor gelegenheden

Wilt u binnenkort de show stelen tijdens een gala of stapt u in het huwelijksbootje? Dan is een geschikte haarstijl van groot belang. Wij beleven deze belangrijke dag graag samen met u! Bij Huisman Coiffures luisteren we naar uw wensen om vervolgens met uw input een fantastisch kapsel te creëren.

Proefkapsel voor uw bruiloft

Wij begrijpen dat u vooraf graag wilt weten hoe uw kapsel eruit komt te zien op uw grote dag. Daarom kunt u gebruik maken van een proefsessie. Wij zullen dan met elkaar in overleg gaan, om te zorgen dat er geen onduidelijkheden meer zijn over uw wensen. De topstylisten van Huisman Coiffures luisteren naar uw voorkeuren en stylen uw haar pietje precies. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bruidsmake-up

Niet alleen uw haar is bij ons in goede handen. U kunt uw bruidsmake-up ook laten verzorgen door Huisman Coiffures. Een goede visagie bepaalt een groot deel van uw uitstraling. Huisman Coiffures maakt een look voor u op basis van uw verwachtingen. Wij zetten de puntjes op de i, om uw adembenemende look af te maken. Daarna hoeft u zich geen zorgen te maken om het resultaat van de foto’s, maar kunt u met volle teugen genieten!

Maak hier een online afspraak!